Termeni si conditii

Spread the love

GSMok.ro – administrat de PHONEITSERV SRL, va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Administratorul site-ului GSMok.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Despre comenzi si produse

Nu exista comanda minima impusa. Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport (daca este cazul). GSMok.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Politica de confidentialitate

GSMok.ro incearca sa protejeze optim dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor site-ului. Ne propunem sa oferim utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu afecteze in mod negativ viata personala a acestora.  In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care userii le introduc in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile de tip ecommerce. GSMok.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul GSMok.ro beneficieaza de garantia obisnuita pe o perioada determinata a fiecarui produs in parte.

Livrarea produselor

Trimiterea produselor comandate pe GSMok.ro se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier. Termenul de livrare este intre 1 – 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi, insa poate fi prelungit cu acordul cumparatorului daca este cazul. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.

Politica de returnare

Aveti intotdeauna la dispozitie 10 zile pentru a decide daca articolul este potrivit pentru dumneavoastra. GSMok.ro garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea sa fi fost pastrate in stare corespunzatoare inainte de returnare.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma PHONEITSERV SRL pe cheltuiala cumparatorului. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, folii de protectie lipsa sau sigilii rupte, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.  NU preluam colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.

Litigii

GSMok.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

Informatii legale ale societatii comericle PHONEITSERV srl

Nr. inmatriculare: J33/630/2013

CUI: 32154083

Adresa: strada Mihai Viteazu, Nr 26A, Radauti, Suceava