Transport si retur

Spread the love

Transportul produselor comandate pe GSMok.ro

Livrarea se face in maxim 24 de ore, in cazuri exceptionale, poate dura pana la 48 sau 72 de ore.

Comenzile se vor livra cu firma de curierat Fan Courier, iar pretul transportului este de 15 RON, indiferent de greutatea si dimensiunile coletului. Pentru comenzile ce depasesc 200 RON livrarea va fi GRATUITA! Daca exista kilometri suplimentari, acestia se platesc in plus de catre cumparator, cu 0.8 RON pe km.

Costurile de livrare pentru comenzile plasate pe GSMok.ro:

Comenzi pana in 200 RON – cost fix de livrare 15 RON (in aria de acoperire a Fan Courier)

Comenzi peste 200 RON – livrare Gratuita (in aria de acoperire a Fan Courier)

In cazul in care adresa de livrare este in afara ariei de acoperire a firmei de curierat Fan Courier, taxele suplimentare vor fi suportate de cumparator

Returul produselor comandate pe GSMok.ro

Aveti intotdeauna la dispozitie 10 zile pentru a decide daca articolul este potrivit pentru dumneavoastra. GSMok.ro garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea sa fi fost pastrate in stare corespunzatoare inainte de returnare.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma PHONEITSERV SRL pe propria cheltuiala. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.  NU preluam colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.

Informatii legale ale societatii comericle PHONEITSERV srl

Nr. inmatriculare: J33/630/2013

CUI: 32154083

Adresa: strada Mihai Viteazu, Nr 26A, Radauti, Suceava